initiatiefnemers

Regionaal Perspectief is een initiatief van:

Sylvia Krebber

Met haar ruim 20 jaar ervaring als ondernemer en intermediair op het gebied van events, projectmanagement en maatschappelijk betrokken ondernemen maakt Sylvia het verschil in het leggen van verbindingen tussen bedrijfsleven, onderwijs en het maatschappelijk veld.

Bart van den Heuvel

Werken met en voor ondernemers, dat kenschetst Bart. Hij is met zijn jarenlange ervaring als ondernemer, projectleider en opdrachtgever in staat om resultaatgericht te werken binnen vooraf gestelde doelen die realistisch, haalbaar en vooral ook praktisch moeten zijn.

Connie Maathuis

De wereld van gerechtsdeurwaarders en incasso zal onlosmakelijk met deze ervaren ondernemer, bestuurder en toezichthouder verbonden blijven waarbij het oog hebben en houden voor de menselijke maat de verbindende schakel is. Maar het moet wel ergens toe leiden.  

 

Sijmen Hoekstra

Creatieve duizendpoot in een de wereld van evenementen techniek. Met zijn bedrijf Showdesign ondersteund hij ruim 1000 evenementen per jaar met geluid, licht en video techniek. Zijn creatieve en praktische aanpak zorgt voor een maximale impact waarin ieder moment extra speciaal wordt.

Wim Bos

Een idee succesvol tot leven brengen, daar ligt zijn passie! Met jarenlange ervaring in de productie van TV en online video concepten nog steeds gefascineerd door de vele mogelijkheden en kansen van online (video) communicatie. Een creatieve denker maar zeker een uitvoerder met  voorliefde voor perfectie!

René Krebber

René heeft een uitzonderlijke passie voor voeding. Hij bouwde in bijna 25 jaar een krachtige catering- en evenementenorganisatie gericht op de zakelijke markt. Inmiddels maakt hij zich er na verkoop van zijn bedrijf via nieuwe labels sterk voor dat voedselverspilling en duurzaamheid écht op de (menu)kaart komen te staan.

Partners: